Cel mai bun prieten al omului, în nouă similitudini cinematografice de tot hazul (Foto)

Ipostazele haioase în care ne surprindem uneori animalul de companie, alcătuiesc subiectul unora din cele mai gustate materiale publicate în universul web, dar de această dată, avem o surpriză.

Este vorba despre o serie alcatuită din nouă cadre paralele, surprinzând imagini desprinse din filme celebre, „reinterpretate” de cel mai bun prieten al omului, aşa cum sunt ele oferite de portalul demilked.com, graţie unui material selecţionat din albumul imgur.com.

Protagoniştii romanticului cuplu de imitatori, sunt Chris Naka şi câinele său, Wrigley care, spre deosebire de faimoşii actori care ne-au delectat cu evoluţiile lor pe marile ecrane, nu are nevoie să joace teatru pentru a-şi manifesta din plin afecţiunea faţă de stăpânul său.

Nota zece pentru Wrigley, care s-a adaptat perfect la fiecare din roluri, fără să pretindă remuneraţii exorbitante sau alte excentricităţi de vedetă răsfăţată.

Cel mult, o porţie în plus de mâncare delicioasă pentru căţei, pe care nădăjduim că stăpânul său i-a oferit-o cu generozitate pentru efortul depus.

1.The Notebook (2004)

F1

2.Spider-Man (2002)

F2

3.The Graduate (1967)

F3

4.Dirty Dancing (1987)

F4

5.Sixteen Candles (1984)

F5

6.The Hunger Games (2012)

F6

7.Brokeback Mountain (2005)

F7

8.Top Gun (1986)

F8

9.Titanic (1997)

F9

Bonus: Ryan Gosling

F10

      Articole recomandate