Cei trei moldoveni care au șanse mari în finala de la „Românii au Talent”

Emoții mari pe ultima sută de metri pentru cei trei moldoveni care s-au clasat în finala show-ului „Românii au talent”. Astăzi seara va fi desemnat marele câștigător al premiului în valoare de 120.000 euro.

Astfel, astăzi vom ține pumnii și îi vom susține pe Mircea Palamari, Ana Munteanu și Ghenadie Rotari. Toți trei sunt din Republica Moldova și au reușit să cucerească publicul romînesc cu prestații umitoare.

 Vezi mai jos cine sunt cei 3 moldoveni care au cucerit publicul românesc cu talentul său: 

mircea palamari

Talentul lui Mircea Palamari, un tînăr de doar 19 de ani din Chișinău, dansator de hip hop, electric boogie și house, a ridicat sala în picioare și a fascinat publicul și jurații la preselecție.

Este îndrăgostit de mişcare, scenă şi sunetul aplauzelor. A început cu dansurile populare pe când avea cinci ani, pe care le-a practicat aproape un deceniu, iar acum poate dansa orice deoarece ,dansul este viața lui.

ana munteanu

Talentul Anei, o tînără de 27 de ani din Chișinău, pictor și lector al Academiei de Arte din Chișinău, a ridicat sala în picioare și a adus lacrimi în ochii celor din public.

Ana Munteanu este o pictorița care reușește să redea adevărate povești doar cu ajutorul nisipului. Măestria sa, dar și iscusința de a transmite emoții puternice fără a apela la cuvinte au cucerit simpatia și admirația celor din jur.

ghenadie rotari

Ghenadie Rotari, un tânăr din R. Moldova, a pus pe jar membrii juriului. Acesta a impresionat prin modul în care a cântat la acordeon. Andi Moisescu, mebrul juriului, l-a laudat pe Rotari: „Să fii sigur că e ceva de sus. Parcă l-am ascultat pe Richard Galliano“, celebrul acordeonist francez.

Câștigătorul celui de-al treilea sezon al show-ului Românii au Talent va ridica un premiu în valoare de 120.000 de euro de la sponsorul oficial Cosmote.

      Articole recomandate