Cei mai proşti hoţi din lume! Au fost prinşi după ce au postat pe Facebook poze cu maşinile furate

Doi adolescenţi din Marea Britanie au fost intrat la închisoare după ce au postat, pe Facebook, fotografii cu maşinile pe care le furaseră, scrie Daily Mail.

Damon Keegan (20 de ani) şi Aaron Wilhelm (18 ani) au plănuit cu grijă furtul mai multor maşini de lux din Manchester, însă ulterior au făcut imprudenţa de a se lăuda pe Facebook cu noii bolizi.

Keegan (stânga) şi Wilhelm

Cei doi au intrat în vizorul autorităţilor iarna trecută, când au spart o locuinţă şi au fost prinşi din cauza urmelor lăsate în zăpadă. După ce au fost eliberaţi pe cauţiune, Keegan şi Wilhelm au continuat infracţiunile şi au început să fure maşini.

Poliţiştii au fost alertaţi de una dintre victime, care şi-a văzut pe Facebook maşina furată, în poza de profil a lui Wilhelm.

După ce i-au prins pe adolescenţi, autorităţile au căutat în telefoanele şi pe calculatoarele lor şi au stabilit că Keegan şi Wilhelm furaseră şase maşini: un Mercedes, trei Audi, un Volkswagen şi un Renault, în valoare totală de 232.000 de euro.

Adolescenţii au pledat vinovaţi la un număr de opt infracţiuni, majoritatea jafuri, şi au spus că regretă faptele. Keegan, care mai are alte nouă condamnări, va petrece 50 de luni într-un institut de corecţie, în timp ce Wilhelm, cu alte zece condamnări, va sta 40 de luni după gratii.

„Keegan şi Wilhelm au cauzat suferinţă multor oameni şi au comis numeroase infracţiuni, într-o perioadă scurtă de timp. Au crezut că pot scăpa şi au fost suficient de aroganţi încât să posteze pe Facebook poze cu maşinile furate. Era doar o chestiune de timp până erau prinşi”, a comentat investigatorul Paul Jackson.

      Articole recomandate