Ce surprize ne pregăteşte Natalia Barbu pentru 2014

Îndrăgita solistă Natalia Barbu a declarat că pregăteşte surpize plăcute fanilor săi, pentru primăvara anului 2014, când urmează să fie lansat cel mai nou proiect muzical al său.

Din arhitectura acestuia, face parte şi videoclipul piesei „Doar eu”, realizat recent la Bucureşti, în incinta clădirii Casei Oamenilor de Ştiinţă, sub bagheta magică a regizorului basarabean Slava Sârbu, pe muzica şi versurile lui Adrian Sina.

Acestă piesă este însă una care nu a întârziat să declanşeze ceva polemici, având în vedere că istoriseşte într-un mod destul de îndrăzneţ şi lipsit de prejudecăţi, povestea de dragoste dintre două femei.

Având în vedere că povestea nu are un happy-end, sperăm ca celelalte piese pe care ni le pregăteşte artista, să aibă un deznodământ mai fericit, indiferent de tema pe care o abordează.

Artista a declarat că intenţionează să susţină un concert important la Chişinău, mărturisind că acesta este unul din cele mai mari proiecte ale sale, în ceea ce priveşte cariera muzicală.

În plan personal şi familial, artista se declară fericită: „Mă simt împlinită din toate punctele de vedere – ca femeie, soţie, interpretă şi mamă – uneori mi-e şi frică să rostesc acest lucru cu voce tare”, a mărturisit Natalia, lăsând să i se întrezărească o umbră de superstiţiozitate în glas.

Roxana Iorgulescu

      Articole recomandate