Cealaltă parte a dragostei de mamă. Imagini care te pun pe gânduri (Foto)

Există păreri care spun că orice formă de educaţie, chiar şi cea mai delicată, deformează copilul. Bineânțeles că omul nu poate trăi fără socium. El trebuie să transmită copiilor idealurile, cunoștințele și experiența.

Apoi, omul trebuie să învețe copilul cum să trăiască independent în viață și cum să facă față la greutăți. Însă cel care nu a reușit să își creeze propria balanță în viață îi este extrem de greu să educe la rândul său pe cineva. În rezultat problemele părinților se reflectă asupra copiilor.

Paradoxal, dar acest lucru se întâmplă de cele mai multe ori din intenții bune. ‘’Aşa va fi mai bine pentru tine’’ , ’’Nu repeta greşelile mele’’ sau ’’Eu ştiu ce vorbesc’’ sunt doar unele dintre expresiile ce relevă acest lucru.

Fotograful Anna Radcenko a cercetat acest fenomen într-ul proiect dedicat dragostei de mamă, care uneori se transformă în dependența unor necesități zilnicede exprimare care nici pe departe nu reflectă dragostea. Fotografiile exprimă emoții ca respingerea și neascultarea. Iar problemele psihologice ale relației între părinte și copil sunt scoase în evidență.

parte1

parte2

parte3

parte4

parte5

parte6

parte7

parte8

parte9

parte10

parte11

parte12

parte13

parte14

parte15

parte16

parte17

      Articole recomandate