Ce au fost vedetele de la Hollywood înainte de a fi vedete:Julia Roberts a fost vânzătoare de hamburgeri iar Brad Pitt căra frigidere pentru câţiva bani în plus

George Clonney – muncitor necalificat, Madonna-vânzătoare de gogoşi, Brad Pitt – „hamal” de frigidere… Barmani, vânzători, hamali, femei de serviciu sau… traficanţi de droguri, starurile de azi au avut diverse joburi înainte să devină celebre şi să locuiască în palate.

Înainte să fie cea mai bine vândută artistă a tuturor timpurilor, Madonna şi-a câştigat existenţa vânzând googoşi la Dunkin’ Donuts. Solistul trupei de rock Bon Jovi recunoaşte că a cumpărat şi a vândut droguri pe vremea când era doar un adolescent care se zbătea să reziste în New Jersey.

Deşi provine dintr-o familie cu ştate vechi în industria showbizz-ului american, tatăl ei fiind instructor vocal, iar mama cântăreaţă de operă, Sandra Bullock a preferat să să fie pe rând ospătăriţă, barman, hostesă sau garderobieră.

Mariah Carey a muncit din greu înainte ca soarele să iasă şi pe strada ei: a lucrat într-un salon cosmetic, după care a fost chelneriţă.

Primul job al lui Sharon Stone (Miss Pennsylvania la 17 ani) a fost acela de casieriţă la McDonald’s, iar mai târziu a devenit imaginea constructorului american de automobile Ford.

Oprah Winfrey a fost lucrător comercial într-un magazin din oraşul natal. Ironia sorţii a făcut ca la început, una dintre cele mai cunoscute moderatoare TV, să aibă interdicţia de a comunica cu oamenii care treceau pragul magazinul în care lucra!

Laureată a premiului Oscar, a unui Tony şi a multor altor premii importante pentru cinematografia mondială, primul job pe care l-a avut Whoopi Goldberg a fost unul mai mult decât sinistru: a fost angajata unei firme de pompe funebre, unde avea rolul să-i machieze pe decedaţi înainte de înmormântare!

George Clooney, unul dintre cei mai adulaţi bărbaţi ai planetei, a fost înainte să-şi câştige acest statut, om de serviciu la teatru, muncitor necalificat pe şantier şi, mai apoi, vânzător într-un magazin de costume bărbăteşti.

Brad Pitt a avut o meserie total nepotrivită pentru un sex symbol: a fost mascota reţelei El Pollo Loco, deghizat într-un costum supradimensionat în formă de pui. Actorul a cărat şi frigidere pentru câţiva bani în plus.

Pentru că nu avea bani să-şi plătească studiile, Julia Roberts a fost vânzătoare de hamburgeri. Snoop Dogg a trecut de la o extremă la alta. Dacă la început a fost ambalator la un supermarket (aranja cumpărăturile clienţilor în sacoşe), mai apoi artistul de astăzi s-a decis să facă ceva mult mai profitabil, însă ilegal: trafic de droguri.
Cântăreaţa Gwen Stefani a fost, înainte să facă parte din trupa No Doubt, femeie de serviciu într-un restaurant din California.

De asemenea, cântăreaţa Paula Abdul putea fi vazuta la meciurile echipei de bschet Lakers…ca majoreta!

La 15 ani, Queen Latifan nu era tocmai un star ar muzicii hip hop.Pentru ca avea nevoie de bani de buzunar, lucra jumatate de norma la Burger King. „Preparam hamburgeri, shake-uri, dar curăţam şi baia…şi asta pe salariul minim pe economie”, îşi aminteşte Queen Latifah.

 

      Articole recomandate