Caz neobişnuit în Bălţi: O adolescentă a fost electrocutată de troleibuz

Incident neobişnuit la Bălți. O adolescentă de 16 ani a fost electrocutată puternic în momentul în care urca în troleibuz.

Potrivit stirilocale.md, şocul a fost atât de puternic încât fata a fost aruncată la o distanță de 3 metri, iar toate firele din troleibuz au ars.

Întâmplarea a avut loc ieri, în jurul orei 13:00, pe ruta de troleibuz nr.3. În momentul electrocutării, toate siguranțele troleibuzului și firele electrice au ars. Fata a suferit un șoc puternic și a fost internată în Secția chirurgie a Spitalului municipal Bălți.

Tudor Enache, medicul șef al Secției de chirurgie, a confirmat informația pentru sursă. Potrivit lui, pacienta este în stare stabilă și a început deja să miște picioarele. Medicul a precizat că fata nu va rămâne invalidă.

Directorul Întreprinderii municipale „Direcția de troleibuze” Serghei Gheorghe susține că acesta caz este unul extrem de rar. Acesta a mai spus că  a fost creată o comisie care se ocupă de investigarea cazului. Troleibuzul implicat în incident are o vechime de peste 30 de ani.

Regia Transport Electric din Bălţi are în gestiune 31 de troleibuze dintre care 28 sunt funcționale

      Articole recomandate