Caz incredibil în SUA! Un profesor s-a bătut cu fiul său, având o săgeată în cap, ca să-și salveze elevii

Detaliile unui caz incredibil, în care trei persoane și-au pierdut viața, au ieșit azi la iveală, polițiștii scoțând în evidență eroismul de care a dat dovadă James Krumm, de 56 de ani, un tată care a trebuit să se lupte cu fiul său pentru a salva viețile elevilor săi.

Christopher Krumm, un tânăr de 25 de ani, a intrat, vineri, în liceul în care tatăl său preda informatica, înarmat cu o arc și săgeți. Tânărul tocmai o ucisese cu un cuțit pe logodnica tatălui său, Heidi Arnold, o femeie de 42 de ani, iar în momentul în care a intrat în sala de clasă din orașul Casper, statul Wyoming, a tras direct în tatăl său, scrie Jurnalul.ro

Săgeata s-a infipt adânc în capul lui James Krumm. Bărbatul de 56 de ani a mai avut totuși puterea să se lupte cu fiul său și să-l imobilizeze, permițându-le elevilor din clasă să fugă.

În momentul în care poliția a ajuns la fața locului, James Krumm era deja mort, având o rană suplimentară de cuțit la gât, iar fiul său se sinucisese, cu același cuțit.

Pot să vă spun că domnul Krumm a dat dovadă de un curaj de neegalat”, a declarat polițistul Chris Walsh, care se ocupă de caz.

Autoritățile cred că în sala de clasă a liceului unde s-a petrecut incidentul erau șase elevi, în momentul atacului. Niciunul nu a fost rănit.

Polițiștii încearcă acum să stabilească motivul pentru care Christopher Krumm a comis aceste fapte. Tipul de arc folosit în timpul atacului este unul foarte sofisticat, cu o putere mai mare decât a arcurilor folosite la vânătoare.
Se pare că tânărul a intrat în școală ascunzând arcul sub o pătură. Acesta mai avea la el două cuțite, unul de dimensiuni foarte mari.

Cadavrul lui Heidi Arnold a fost găsit lângă casa în care cei trei locuiau, ceea ce sugerează că atacul s-ar fi petrecut în curte. Heidi Arnold avea răni multiple provocate de cuțit.

James Krumm era șeful departamentului de informatică din liceul din Casper. Acesta s-a născut în Londra și a copilărit în Germania. Heidi Arnold preda matematică masteranzilor de la Universitatea din Oregon.

      Articole recomandate