Cât costă să fii Batman?

Câţiva fani ai seriei Batman au pus pe hârtie costurile echipamentelor şi al stilului de viaţă al lui Batman şi au ajuns la un total de 682 de milioane de dolari.

682 de milioane de dolari ar costa, în realitate, pentru ca cineva să imite stilul de viaţă al lui Batman, inclusiv pe cel de burlac miliardar.

Graficul, creat de MoneySupermarket.com, ne demonstrează că nu este aşa de uşor la portofel să faci pe eroul şi să dispui de fel de fel de gadget-uri scumpe.

Astfel, o colecţie auto pentru rolul de burlac excentric ar costa aproximativ 80 de milioane de dolari, un Batmobil complet funcţional ar ajunge şi el pe la 18 milioane de dolari datorită motorului cu reacţie, a mitralierelor frontale, a sistemului de comandă de la distanţă sau a tehnologiei avansate GPS.

Între timp, un Wayne Manor şi o Bat Cave ar costa şi acestea cam 37.000 de dolari/an pentru întreţinere.

Pentru armanent vor trebui alocaţi cam 10.000 de dolari, pentru un Grappling Hook Launcher (lansator cu gheară) vor trebui 50.000 de dolari, o cameră video termală va costa şi ea 15.000 de dolari şi un monocular cu vedere de noapte va costa 5.000 de dolari.

Printre costurile majore, cei care au realizat graficul au apreciat la 500.000 de dolari costurile de antrenament cu diverse arme speciale şi încă 500.000 de dolari pentru cursurile de pilotaj.

În concluzie, nu oricine poate deveni Batman în realitate, fără un portofel destul de gros şi fără o motivaţie extraordinară precum cea a personajului Bruce Wayne.

      Articole recomandate