Câștigă narghilele vouchere de 100 de lei și coduri de reducere oferite de Opa Greek Cafe

Opa Greek Cafe e o oază culinară grecească. Când vrei să mâncânci ceva sănătos şi gustos, intră la Opa Greek Cafe, un restaurant cu mâncare tradiţională grecească, care să află chiar în centru Chişinăului, pe strada Mitropolit Varlaam 88.

Propietarul şi-a creat o „oază culinară”, cu dor de casă; el fiind originar din Grecia a adus în Moldova cele mai delicioase reţete, în care foloseşte doar produsele autentice, cum ar fi condimentele, uleiul de măsline grecesc, sarea de mare, ce dau savoare şi gust mâncării tradiţionale.

Opa Greek Cafe te invită să participi concurs unde câştigă fiecare, tot ce trebuie să faci este vizitezi pagina concursului la egratis.eu dai like paginii de Facebook a restaurantului, completezi un mini formular te înregistrezi și distribui concursul pe profilul tău. Toate acestea sunt integrate în modulul de concurs – simplu ca 1-2-3.

Poţi câştiga 5 narghilele, 5 vouchere în valoare de 100 de lei. Fiecare participat va primi 10% reducere la orice meniu din restaurant. Cei 10 câștigători vor fi selectați în mod aleatoriu. La sfârșitul concursului fiecare participant va primi un mesaj SMS cu un cod de reducere de -10%. Dacă n-ai gustat până acum din bucătăria grecească, merită să serveşti un mic dejun, un prânz, o cină, să vii cu prietenii şi cu familia pentru a cunoaşte şi descoperi noi orizonturi în lumea culinăriei. Bucatele tradiţionale pot fi servite un vin grecesc, într-o atmosferă plăcută, care te va duce cu gândul la Grecia.

egratis.eu-opa-cafe concurs egratisv articol 3

Egratis.eu te premiază, participi și câștigi premii adevărate. Platforma Egratis organizează concursuri online pentru companiile moldovenești. Brand-urile din Moldova oferă drept premii produse sau servicii în mod gratuit. Egratis pentru fiecare, totul e foarte accesibil. Participanții urmează câteva reguli simple pentru a intra în concurs și câștiga premii reale cu adevărat gratis.

Ce au de câștigat brand-urile din Moldova? – vizibilitate, interacțiune cu brandul din partea consumatorilor și o prezență sporită în cadrul rețelelor de socializare Facebook, Twitter, Google Plus, Instagram sau LinkedIn, în funcție de tipul concursului. Mai mult de atât, produsele sau serviciile companiilor devin popularizate unei audiențe largi.

Acest tip de concursuri sunt o noutate pentru piața din Republica Moldova și s-au dovedit a fi foarte eficiente. Concursurile obișnuite sau reducerile oferite pentru cumpărături în grup sunt de domeniul trecutului. Platforma Egratis.eu este inovatoare, participații devin ambasadori ai brandul-ui prin intermediul distribuției de conținut. În cadrul platformei Egratis.eu fiecare are de câștigat – participații obțin premii adevărate, iar companiile, o prezență interactivă pe internet. Câștigătorii sunt selectați în mod aleatoriu prin intermediul unui instrument de selecție transparent.

Membrii echipei Egratis au o pregătire solidă în domeniul marketingului digital și cu experiență în domeniul cercetărilor de piață. Companiile care doresc să organizeze un concurs profesionist sunt încurajate să contacteze echipa Egratis la 022 811 824 sau contact@egratis.eu

P

      Articole recomandate