Carolina Pascari – moldoveanca care face senzaţie pe podiumurile din Milano

1

În cei 10 ani de experienţă în modeling, moldoveanca cu chip angelic a reușit să prezinte colecţiile celor mai prestigioase case de modă din lume, Alexander McQueen și Dior fiind doar cîteva exemple.

(1)

A făcut de mai multe ori înconjurul lumii, şi a absolvit Facultatea de Psihologie. S-a bucurat să împartă cu noi cîteva gînduri și impresii din spatele luminii reflectoarelor.

Formele ideale şi înălţimea impunătoare au împins-o pe Carolina Pascari spre lumea modei, chiar dacă a terminat facultatea de psihologie în Bucureşti. De 12  ani se află în lumina reflectoarelor şi este o prezenţă constantă în show-urile Dior şi Guess. Recent, tânarul model s-a regăsit şi în pictură.

carolina-pascari--moldoveanca-de-pe-0301071906

Întrebată cum a decurs despărţirea de casă, tînara răspunde  „Prima mea călătorie a fost la 15 ani la Londra, cînd am semnat un contract de un an cu IMG, aceasta fiind cea mai bună agenţie de modele din Europa. Călătoriile și responsabilitatea pe care trebuia să mi-o asum m-au facut să mă maturizez mai repede decît aș fi făcut-o acasă, lîngă mama.„, scrie  15minute.md.

Deşi, Carolina are o experinţă deja de zece ani în modeling, ea mai este pasionată şi de artă şi deja de 2 ani picteză. Talentul şi la descoperit la Milano, iar în luna septembrie a avut prima sa expoziţie în oraşul Milano. Chiar dacă continuă să fie facă modeling n-a uitat şi de marea ei pasiune-psihologia. „Sunt din nou studentă în 2013 voi face un master în psihodiagnostică clinică. Sunt foarte entuziasmată şi nerăbdătoare  să continui studiile. ”  a mărturisit tînăra, într-un interviu pentru revista pentruea.md.

La întrebarea cum îşi vede viitorul în Republica Moldova tînăra răspunde „Îşi iubeşte ţara şi locul unde s-a născut şi o aşteaptă părinţii, dar nu-şi vede viitorul în Moldova.”Eu am plecat din Moldova nu pentru bani, dar pentru experienţa de viaţa şi să-mi urmez visurile. Nu mă pot imagina în Moldova şi nu e vorba de bani. Aş face campanii pentru Moldova pentru un buget simbolic, doar ca să ridic imaginea reclamelor  de aici„.” a relatat Carolina în acelaşi interviu pentru revista pentruea.

(7)

Întrebată care sunt planurile ei pe viitor, deoarece se ştie ca cariera în modeling deseori se sfîrşeşte nu mai tîrziu de vîrsta de 30 de ani Carolina mărturiseşte că:

Cariera de model poate să ia sfîrșit și mai devreme de 30, totul depinde de condiţia ta fizică. Eu am 24, dar arăt și acum ca la 17, de aceea vîrsta e o chestie relativă în această meserie. Eu nu planific să fac modeling toată viaţa, am absolvit Facultatea de Psihologie, acesta fiind visul meu de mic copil.Intenţionez să îmi deschid un cabinet de consultanţă psihologică, mai exact în domeniul consilierii de cuplu. Sper să nu creez neplăceri femeilor, barbaţii cărora vor fi consiliaţi de un fost model (zîmbește). Eu mă gîndesc la viitor trăind în prezent, nu mi-e frică de schimbări și sînt deschisă spre necunoscut, viaţa mea nu-mi lasă timp pentru plictiseală!„, spune Carolina pentru jurnaliştii de la 15minute.md

(2)

(5)

(6)

(8)

(10)

      Articole recomandate