Câinele l-a salvat de la moarte

Un scoţian de 62 de ani de pe Insula Kerrera a fost salvat de câinele său, Zulu, după ce a suferit un accident accident de circulaţie, fiind grav rănit şi neavând cum să sune la serviciile de urgenţă, relatează Daily Mail.

Câinele a alergat aproximativ un kilometru şi jumătate până acasă, unde a alertat-o pe fiica bătrânului, aceasta grăbindu-se să ajungă la locul accidentului cu o motocicletă pe patru roţi.

Ghinionul bărbatului nu s-a sfârşit însă aici.

Ajunsă la faţa locului, fiica sa a vrut să cheme o salvare, însă a realizat că nu avea semnal la telefon, motiv pentru care a fost nevoită să se întoarcă acasă să alerteze echipajele de salvare. Mai mult, un elicopter chemat în ajutor nu a putut decola din cauza vremii.

În cele din urmă bărbatul a fost transportat cu motocicleta până la feribot de unde a fost preluat de ambulanţă şi transportat la spital. Bătrânul avea mai multe coaste rupte, un plămân perforat şi câteva vertebre fracturate.

„Câinele său a venit la uşă. S-a întors şi mi-am dat seama că ceva trebuie să fie în neregulă”, a povestit fiica bărbatului cum i-a salvat câinele viaţa stăpânului său.

      Articole recomandate