Bloggerii sunt de vină pentru că Pașa a luat locul 11 la Eurovision 2012

Sâmbătă seara am privit cu toții Eurovision și prestația lui Pașa nu a fost nici prea-prea, nici foarte-foarte. Cum se mai spune ”la o foame merge”. 

Evident că televiziunile au făcut emisiuni unde au discutat cauzele reușitei și nereușitei Moldovei. Și, la una din aceste emisiuni, un invitat, după ce a spus clar că anul acesta organizarea a lăsat de dorit, pentru că nu a primit ajutor și susținere din partea statului, pentru că au fost nu știu ce confuzii legate de operatorii de telefonie mobilă care trebuiau să sponsorizeze, pentru că oricine este vinovat că am luat locul 11 și nu unul mai bun (pff, de parcă se putea cu așa piesă de luat un loc mai bun ), a trântit una bună: ”bloggerii nu au fost uniți, nu au acordat ajutor, nu au mediatizat, bla bla (menționez că nu am reținut exact cuvintele lui). 

Cum dom’le, toți sunt de vină, numai Pașa nu? Uite asta e bună .

Ce se cerea de la bloggeri? Să susțină un participant care era clar de la început că mari succese nu va obține? Să-l susțină doar pentru că a reprezentat Moldova? El, cel care se ducea să reprezinte Ucraina la Eurovision, așa cum declara dânsul înainte de preselecția națională? Și hai să fim serioși, bloggerii când simt acest fir că trebuie ceva promovat (amintiți-vă cazul Pavel Turcu), ei o fac. Din amuzament, din chef fără de chef, din haz de necaz, din orice. Dar o fac. Acum – dacă nu au făcut-o – probabil nu a meritat-o. Pentru că bloggerii au нюх.

Și clar, toți se așteptau la un loc mai prost. Bravo lui că a reușit să obțină lovul 11. Un loc bun (chiar foarte) pentru așa piesă. Și straniu e că am obținut puncte de la țări unde nu avem cetățeni moldoveni plecați la muncă. Dar, bravo lui, până la urmă. Acum el va fi faimos, va avea contracte multe și bune, va face bani și se va perfecționa, astfel că peste câțiva ani va demonstra că e bun și va aduce Eurovisionul în Moldova. Și toate astea fără implicarea bloggerilor.

 

      Articole recomandate