Bear Grylls a coborât cu torţa olimpică pe tiroliană (Video)

Bear Grylls, cunoscutul realizator de emisiuni de televiziune şi căutător de senzaţii tari, a fost unul dintre cei peste 8.000 de oameni care participă la ştafeta torţei olimpice. Spre deosebire de majoritatea purtătorilor, el nu a parcurs distanţa acordată ci a dat o notă personală ştafetei olimpice.

Cu 42 de zile rămase până la Jocurile Olimpice, torţa s-a întors din periplul prin Scoţia şi îşi continuă drumul prin Marea Britanie, înainte de a ajunge pe stadionul olimpic din Londra.

Protagonistul serii de vineri a fost Bear Grylls, fostul membru al trupelor speciale SAS, actual realizator de televiziune. Cunoscut pentru spiritul său de aventurier şi gustul pentru senzaţiile tari, Bear a oferit o adaptare inedită a ştafetei torţei, a coborât cu aceasta pe tiroliană.

Mai exact, torţa a fost purtată pe o distanţă de 400 de metri de pe podul Tyne din Newcastle până pe faleza Quayside în mai puţin de un minut.

Aventura torţei olimpice în braţele lui Bear Grylls a fost întâmpinată cu aplauze şi urale de către oamenii strânşi în număr mare pe malurile râului Tyne.

      Articole recomandate