Bărbaţii suedezi vor fi impuşi prin lege să urineze din poziţie şezândă

WC HAIOSZilele astea aleşii landsting-ului suedez din län-ulSödermanland vor examina un proiect de lege care presupune impunerea barbaţilor să urineze numai din poziţie şezândă, scrie Ion Tcaci pe blogul sau.

 

Autorul acestui proiect de lege este Viggo Hansen, un deputat de gen masculin. El declară că iniţiativa sa va duce la creşterea igienei, va promova egalitatea dintre genuri şi va contribui la profilaxia cancerului de prostata (prin ce mecanism nu se ştie).
Se pare că acest proiect de lege nu vizează doar WC-urile publice.

În opinia autorului: dacă bărbatul ar fi bine dresat să urineze din poziţie şezândă, numărul conflictelor în familie s-ar micşora considerabil.
Vă daţi seama, de bine ce trăiesc, din lipsă de probleme şi stres; familiile suedeze se ceartă în principal din cauza pozitiei pe WC…

Oponenţii proiectului de lege care a fost înaintat încă în luna iunie 2012 declară că asemenea lucruri intime nu vor putea fi controlate, făcând aluzie că legea în loc să înbunătăţească climatul în familie va avea efect invers, deoarece femeile î-şi vor „turna” soţii care nu se lasă dresaţi.

Portalul feminist francez Terrafemina, în acest context, laudă iniţiativele suedeze care încearcă să debaraseze societatea de „steriotipuri arhaice” aducând exemplul cu gradinitele de copii în care educatorii au exclus din limbajul lor pronumele „el” şi „ea”. În suedeză „el”han„ea”– hon au fost înlocuite cu termenul hen, un cuvânt inexistent în suedeza literară însă folosit în jargonul sodomit.

De mentionat că aşa numita egalitate a genurilor este construita după principiul feminin, deoarece în conştientul liberalilor occidentali bărbatul este „purtătorul păcatului ontologic”.

Nu credeţi că ar fi mult mai democratic să se permită femeilor care vor să se „egaleze” cu barbaţii să se urineze din picioare decât să fie impuşi toţi bărbaţii să o facă din poziţie şezândă, dar nu te pui cu logica nebunilor?

În sfârşit, Viggo Hansen este de părere că poziţia şezândă îmbunatateste viaţa sexuală, survine întrebarea despre ce fel de sex poate fi vorba între persoane fără gen?

      Articole recomandate