10 secrete ale frumuseței de Audrey Hepburn. „Ca să ai ochii frumoși, radiază bunătate în jur „

 frumusetea femeii

Audrey Hepburn, s-a născut la Ixelles, o comună din cadrul regiunii Bruxelles în Belgia, este a treia pe lista celor mai mari legende ale ecranului american.

Frumusețea și eleganța ei “altfel” erau însotițe și de o înțelepciune și un adevăr care trebuie rostit și amintit. Pentru ca este universal. Pentru ca a știut să pună în cuvinte magicul și misterul vieții.

Audrey sa manifestat mereu cu o frumusețe aparte și nu doar al corpului său, dar și a sufletului și a gîndirii de invidiat. Percepția acesteia despre frumusețe este cu totul diferită și inspiră multă credibilitate.

“Pentru a avea ochi frumoși, caută frumosul din alții, pentru buze frumoase, spune doar cuvinte blînde, iar pentru a avea atitudine, mergi cu credință că nu ești niciodată singur”.

Vezi mai jos care sunt cele 10 sfaturi a adevăratei frumuseți de la Audrey Hepburn , publicate de realzest.com: 

1. Ca să ai buze seducatoare, șoptește cuvinte frumoase.

2. Ca să ai ochii frumoși, radiază bunătate în jur.

3. Ca să fii subțire ca o trestie, împarte masa cu un flămînd.

4. Ca să ai părul frumos, lasă un copil să-și treacă cu degetelele prin el în fiecare zi.

5. Că să fii sigură pe tine, pașește cu gîndul că nu ești singură.

6. Oamenii, mai mult decît obiectele, au nevoie de restaurare, încurajare și de iertare. “Nu arunca” pe nimeni niciodată.

7. Dacă aveși nevoie de o mînă de ajutor, e mereu cu tine mîna ta. Cînd vei fi mare, vei înțelege că ai două mîini: una pentru a te ajuta, alta pentru ai ajuta pe alții.

8. Frumusețea unei femei nu este în haine, forma corpului sau coafuraă, ci în lumina ochilor. Ochii sunt poarta de acces spre inima, unde viețuiește dragostea.

9. Frumusețea unei femei nu este în aparențe. Adevărata frumusețe este în sufletul ei, în grija care o poartă cu dragoste, în pasiunea ei.

10. Frumusețea unei femei crește odată cu anii ei.

      Articole recomandate