Banca prieteniei vine la Chișinău cu Papergirl

Noi de foarte multe ori vedem lucruri tare faine pe Facebook, facem share, punem like, și după o viralitate de câteva zile totul s-a uitat și mergem mai departe să căutăm alte lucruri faine care să le arătăm celorlalți.

Echipei Papergirl totuși i-a plăcut foarte mult ideea apărută pe adme.ru cu Banca Prieteniei. Și după lungi discuții, brainstorminguri de idei creative de street art Banca Prieteniei devine realitate.

S-au implicat mulți: Echipa Papergirl, Spații Verzi, Compania Savodo, persoanele care au ajutat la croșetat și împletit. Și uite așa pe 12 august oamenii din Chișinău vor putea sta pe banca ce îi va aduce mai aproape. Detalii și evenimentul îl vedeți aici: Banca Prieteniei.

Plus la Banca asta tare faină, Papergirl a împletit și chestiuțe faine pentru copaci, așa că vom împodobi și copacii, într-un vocabular mai urban, felul ăsta de artă se numește grafitti-ul bunicuțelor, deoarece e colorat iar bunicele sunt simbolurile împletitului.

Unii poate vor striga că e plagiat și mai știu eu nu știu ce, dar eu cred că e important ca atunci când vezi o idee faină s-o implementezi și nu doar să vorbești despre ea.

Pe 12 e zi mare, de dimineață Cupa Moon Power, de la 15.00 Banca Prieteniei. Ne așteaptă o săptămână creativă de August.

      Articole recomandate