Anunţ în Chişinău! Rămâi fără sex timp de 3 ani dacă nu păstrezi curăţenia

Te-ai săturat de iresponsabilii care nu respectă curăţenia în oraş, care aruncă pe jos în parcuri sau pe străzi? Cu siguranţă da. Dacă eşti locuitor al acestui oraş nu poate să nu îţi pese. 

Un anunţ postat recent în câteva parcuri din Chişinău îndeamnă locuitorii acestuia să nu scuipe pe jos şi să păstreze curăţenia, că de altfel, rămân fără sex timp de 3 ani. Acest anunţ este un răspuns la lipsa de cultură generală manifestată de către mulţi dintre locuitorii Capitalei. Anunţul a devenit viral în scurt timp, amuzând şi în acelaşi timp oferind un nou motiv de a medita asupra unor lucruri simple dar importante pentru societatea noastră.

Mâncatul seminţelor în locuri publice demult nu mai este o noutate. Ba mai mult, scuipatul lor în plină stradă sau lângă scaunele din parcuri a devenit o tradiţie. Acest lucru poate fi stopat. Totul depinde de atitudinea fiecăruia.

Rămâi fără sex timp de 3 ani dacă nu păstrezi curăţenia. Ţine minte asta data viitoare când mai vrei să scuipi sub picioarele tale.

fotka

Sursa foto: Ольга Соколова

      Articole recomandate