Animaţie cu tentă socială: Ce ar fi dacă animalele sălbatice ar mânca fast-food? (Video)

Un grup de studenți au lansat un filmuleț „Ce ar fi dacă animalele sălbatice ar mânca fast-food”. Acesta are drept scop de a atenționa societatea privind consecințele și riscurile consumului excesiv de fast-food în special .

Producția video a fost realizată pentru Festivalul de Animație de la Stuttgard din acest an și face parte din cadrul unei campanii sociale.

Alimentele de tip fast-food sunt un pericol pentru oameni, dar şi pentru animale. Din fericire, animalele sălbatice nu au acces la produse de tip junk food, însă dacă ar avea cel mai probabil ar arăta ca în filmuleţul de mai jos.

În Europa, britanicii sunt pe primul loc in topul popoarelor obeze, conform datelor Asociatiei Internationale pentru Studierea Obezitatii. Scotia si Anglia inregistreaza cei mai mare numar de femei obeze, aproape 60%, la polul opus fiind Italia, Franta si Elvetia. In cazul barbatilor, cele mai multe probleme de greutate le au cipriotii (73 % sunt obezi), urmati de englezi (70%) si de scotieni (65%). Lituanienii suferă cel mai puţin la capitolul obezitate: „Doar” 45% din barbati nu se încadreaza in limitele de greutate acceptabile.

      Articole recomandate