Andrey Pavlov: Fotografii din universul furnicilor (Foto)

Când fantezia îşi dă mâna cu inspiraţia artistică a unui pasionat de fotografie precum Andrey Pavlov, universul furnicilor se poate transforma într-o fermecatoare lume de poveşti, în care pragul dintre adevăr şi ficţiune este extrem de subţire.

Viaţa furnicilor capătă, în concepţia artistului, o paletă plină de culori vii, ipostaze din cele mai curioase şi chiar o intensă şi savuroasă istorie a unei identităţi proprii, condimentată cu sentimente şi emoţii binecunoascute nouă, oamenilor.

Foto3

Fotograful rus a marturisit că, pentru realizarea acestui proiect inspirat din natură, care reuneşte într-o colecţie plină de originalitate, cadre din cele mai fanteziste, a observat comportamentul furnicilor zile în șir, sfârşind prin a se declara fascinat de modul de viaţa al acestora.

Foto4Pur şi simplu îţi impun respect, chiar dacă sunt atât de mici: îşi educă pruncii şi îşi îngrijesc bătrânii”, a afirmat cu simplitate artistul.

Foto5Aşa cum ne impune respect creativitatea demonstrată de realizatorul aceastei colecţii, pe cât de fantezistă, pe atât de distractivă.

Foto10

Foto6

Foto7

Foto8

Foto9

Foto1

Foto2

Ant-Tales-by-Andrey-Pavlov-1

540209_team_of_ants_by_andrey_pavlov_1490x1170_(www.GdeFon.ru)

Andrei-Pavlov3-2011

540184_team_of_ants_by_andrey_pavlov_1430x975_(www.GdeFon.ru)

Roxana Iorgulescu

      Articole recomandate