Andreea Marin şi Ştefan Bănică se despart!

andreeaAndreea Marin Banica a scris pe contul ei de Facebook despre decizia de a se desparti de sotul ei, Stefan Banica Jr.

„Dragii noştri, acest mesaj este pentru cei carora le pasa cu adevarat de evolutia noastra profesionala si personala si care ne respecta intimitatea.

Dupa 7 ani de casnicie, am decis de comun acord ca e mai bine pentru noi sa ne separam, cu respect pentru tot ceea ce am construit impreuna si pentru copilul nostru.

Planurile noastre de viitor nu mai coincid, dar vom continua sa avem o relatie civilizata, calda, atat pentru fetita noastra, cat si pentru noi. Ne-am trait relatia cu discretie, atat cat ne-a permis statutul de persoana publica, ce inseamna pentru altii in ziua de astazi, din pacate, transformarea vietii particulare intr-o telenovela.

Dorinta noastra este sa depasim si acest moment cu aceeasi discretie, chiar daca suntem constienti de valul de speculatii si neadevaruri ce va urma, de aceea va rugam sa intelegeti decizia noastra de a nu acorda interviuri, spre a ne proteja familiile si mai ales copiii. Va multumim, un gand bun! Andreea si Stefan Banica.”

andreea_marin_stefan_banicaDupă multe speculaţii şi zvonuri alimentate chiar de cele două vedete, din această seară unul dintre cele mai mediatizate, dar şi de succes cupluri din România, s-a destrămat. Aşa cum ne-a obişnuit, într-o discreţie totală, Ştefan Bănică Jr. a ales să facă anunţul, menţionând de asemenea că nu vor exista alte declaraţii referitoare la acest subiect.

Cei doi s-au căsătorit în anul 2006, în secret, departe de ochii publicului şi de ai presei. În decembrie 2007, Andreea Marin şi Ştefan Bănică deveneau părinţi: se năştea Violeta, fetiţa lor.

      Articole recomandate