A marcat într-un meci mai mult decît Messi într-un an. Puştiul de 15 ani a reuşit un scor uluitor

A marcat 5 goluri pe minut pentru un record istoric – e gamerul care a realizat cel mai mare scor intr-un singur meci de FIFA, record omologat de Guinness Book.

1

Jacob Gaby, un pusti de doar 15 ani din Hertfordshire a stabilit recordul pentru cel mai mare scor reusit impotriva calculatorului la FIFA. Ideea i-a venit in timp ce se juca cu fratele sau. A ales sa joace cu Barcelona impotriva lui Fulham,scrie sport.ro.

Nu m-am gandit niciodata sa realizez un record. Pur si simplu stateam si ma jucam cu fratele meu. Ne-am plictisit asa ca m-a provocat sa vada cate goluri as inscrie impotriva calculatorului. Pana la pauza aveam deja peste 100. Era o nebunie. Fratelui meu nu ii venea sa creada – mi-a spus sa continui pentru ca e cu siguranta un record. Pana la fluierul de final aveam 189 de goluri” povesteste pustiul despre meciul omologat de Guinness Book of World Records.

Jacob a jucat 2 reprize a cate 20 de minute, reusind aproximativ 5 goluri pe minut la FIFA 12. El spune ca joaca in jur de 7 ore pe saptamana FIFA.

      Articole recomandate