Aliona Moon și Wilmark, căutători de talente în cel mai recent film pentru adolescenți regizat în România

aliona moon_romania

Aliona Moon, reprezentanta Republicii Moldova la Eurovision 2013 și Wilmark, juratul de la Dansez pentru tine, selectează tinere talente în cel mai nou film produs în România.

Potrviti colegilor de la exclusivnews.ro, stațiunea Moeciu din județul Brașov, s-a transformat pentru două săptămâni, într-un platou de filmare în toată regula. Sala de spectacole din cadrul Primăriei Moeciu a găzduit o bună parte din acțiunea filmului.

Aliona și Wilmark au ingrata meserie de a selecta din câteva zeci de copii talentați, elevi ai unei Școli de Arte, doar unul singur care are șansa să devină cunoscut la nivel național, prin apariția într-un lung metraj. Numai că pe parcursul casting-ului, lucrurile se schimbă astfel că finalul filmului este unul surprinzător şi total neprevăzut.

Lungmetrajul scoate în prim plan, copii talentaţi din România, care prin veleităţile artistice pe care le posedă, pot deveni viitorii artişti ai ţării şi de ce nu ai show-biz-ului internaţional.

Astă seară, în Sala de Cultură din Moeciu s-a filmat şi partea de final a peliculei, un musical în care cântă şi dansează 30 din cei 76 de copii prezenţi în distribuţia filmului.

Autorul piesei de final este compozitorul Gabriel Băruţă, fost component al trupei Hotel FM. Piesa a fost compusă şi înregistrată în doar cinci zile, în studioul mobil amenajat într-o vilă din Moeciu.

wilmark-si-aliona

Copii au reuşit să înveţe coregrafia spectaculoasă, demnă de filmele de la Bollywood, în doar o zi şi jumătate. Aliona Moon va cânta şi o melodie în film, compusă de Gabriel Băruţă. Astfel că filmul se anunţă de pe acum unul de mare succes la adolescenţii români.

Sursa: exclusivnews.ro

      Articole recomandate