Senzație! Lady Gaga renunță la viața furtunoasă de acum și se mărită. Știrea care va trezi interesul a milioane de fani

gaga

Lady Gaga( nume adevărat Stefani Joanne Angelina Germanotta) se mărită. Aceasta a decis să își oficializeze relația cu binecunoscutul Taylor Kinney, actor în The Vampire Diaries. Nunta se preconizează foarte curînd, și va avea loc în orașul nativ al lui Taylor, Lancester. 

Lady Gaga a devenit cunoscută datorită aparițiilor sale extravagante și pline de erotism. Însă de această dată ceremonia se anunță a fi una destul de decentă. La ea vor fi invitați doar oamenii apropiați și membri ai familiei.

Totuși se așteaptă că la nuntă vor fi prezenți și extrem de mulți turiști, fani ai cîntăreței. Lady Gaga și Taylor sunt într-o relație din 2011, pe timp cînd ambii lucrau la videoclipul ”You and I”. După cum însuși spune Lady Gaga, aceasta vrea o singură căsătorie în viață, să trăiască fericiți împreună cu iubitul ei, iar soțului să-i nască cîți mai mulți copilași. Prietenele cîntăreței asigură pe toți că Lady Gaga consideră pe Taylor jumătatea vieții ei.

Lady-Gaga-y-Taylor-Kinney-podrian-estar-saliendo

Așa sau altfel, se pare că încă un reprezentant al extravagantului își oficializează relația, iar în loc de apariții extreme va avea grijă de copii și familie.

Vitali Cipileaga

      Articole recomandate