Adevaratii eroi de la Londra 2012 sunt ei – Lectia de viata predata lumii la Paralimpycs (Galerie Foto)

Daca esti genul care doarme 12 ore pe zi, si asteapta liftul 5 minute decat sa urce pana la etajul 3, atunci trebuie sa te ridici in picioare cand vezi aceste imagini. Cei despre care multi cred ca sunt doar jumatate de om, predau o lectie lumii aratand ca niciun obstacol nu poate sta in calea unui vis.

Planeta intreaga a stat lipita de televizor urmarind minut cu minut spectacolul grandios oferit de cei mai inzestrati membri ai rasei umane. Atleti, gimnasti, voleibalisti, si toti ceilalti sportivi au fost urmariti de toata lumea intr-o intrecere sportiva unica prin nivelul ridicat al competitivitatii.

Acum insa a venit si randul celor care muncesc si se antreneaza la fel de mult ca cei mai cunoscuti recordmeni din lume… doar ca sa fie normali. Imagineaza-ti cum ar fi sa nu poti sa-ti legi sireturile pentru ca nu ai maini, dar sa poti inota 2 lungimi de bazin olimpic alaturi de altii ca tine, plini de ambitie si incarcati cu mii de ore de antrenament.

Imaginile de mai sus sunt realizate de o serie de fotografi profesionisti la Londra, acolo unde desi toata lumea a plecat acasa, sportivii cu dizabilitati se incapataneaza sa concureze intre ei. Fotografiile exceptionale te vor pune pe ganduri si-ti vor transmite un mesaj simplu: „Se poate, orice ar fi”!

Sursa: Cancan.ro cu referire la www.theatlantic.com

      Articole recomandate