A vrut să evadeze dar a rămas blocat în zid. Situaţie de tot râsul la o puşcărie în Brazilia

A gândit planul evadării în cele mai mici detalii şi aproape că a reuşit. Însă a uitat un mic aspect: gaura din perete era prea mică pentru un ditamai bărbat de 100 de kg.

Brazilianul Rafael Valadao a scris o filă glorioasă în istoria închisorii din oraşul Ceres, după ce a rămas fixat în zid, scrie click.ro.  Rafael Valadao închis în închisorea din oraşul brazilian Ceres a vrut, împreună cu cei trei colegi de celulă, să evadeze. Astfel, ei au săpat o gaură în peretele care despărţea celula lor de coridorul închisorii care ducea spre ieşire. După ce primul dintre ei, subţirel şi zvelt, a reuşit să iasă prin gaură şi să evadeze, Rafael, a reuşit să o înfunde, spre disperarea celolalţi colegi de celulă.

Puşcăriaşul de 100 de kilograme, a rămas blocat de la bust în jos celulă, în ciuda opintelilor colegilor care îl împingeau afară. Gaura fusese săpată cu ajutorul unei bare metalice, în ultimul an de zile. După câteva ore de chin, prizonierul s-a resemnat şi a aşteptat cuminte venirea gărzii. A răsuflat uşurat când au venit gardienii care au pufnit în hohote de râs. Când s-au liniştit Rafael a fost transportat la spital cu o coastă ruptă.

      Articole recomandate