A scăpat ca prin minune după ce a fost lovită de un tren care avea 160 km/h

O fetiţă de trei ani din Marea Britanie a scăpat cu viaţă, ca prin minune, după ce a fost lovită de un tren care circula cu o viteză de 160 km/h. Fetiţa se afla în braţele tatălui când a avut loc accidentul. El a murit, iar ea a fost rănită grav. S-a întâmplat în urmă cu trei luni şi jumătate, iar Scarlett Straw, cum se numeşte copilul, se recuperează foarte bine şi învaţă din nou să meargă.

Scarlett a fost găsită pe calea ferată de un paznic, abia respirând, iar tatăl său, Richard Straw, în vârstă de 28 de ani, era mort. Fetiţa avea o rană gravă la cap, o mână ruptă, pomeţii fracturaţi şi piciorul stâng strivit.

 

A fost dusă de urgenţă la spital, fiind în stare critică, iar medicii nu îi dădeau şanse de supravieţuire foarte mari. În primă instanţă, specialiştii au operat-o pe Scarlett timp de 13 ore, având nevoie ulterior de alte patru operaţii. Timp de trei săptămâni fetiţa a fost sedată.

Una dintre cele mai complicate intervenţii a fost cea la piciorul stâng, pentru că acesta era distrus, iar anumite oase lipseau. Doctorii au fost nevoiţi să utilizeze cuie şi şuruburi şi să-i ataşeze o ramă metalică pentru a-i susţine restul oaselor. Deşi Scarlett poate să meargă din nou, proteza pe care o poartă acum îi va fi dată jos abia în cursul anului următor.

 

Mama copilei, Samantha Roberts, susţine că în continuare fetiţa necesită îngrijiri medicale, dar se afla în stare bună: „Este incredibil ce au făcut pentru ea”. Deşi fetiţa îşi aminteşte toate detaliile accidentului, ea nu a rămas cu sechele. „Evident că n-ai fi crezut că cineva atât de tânăr ar putea supravieţui la ceva atât de grav, dar ea a reuşit şi acum este bine”, povesteşte mama fetiţei.

Samantha Roberts este optimistă, considerând că fiica ei îşi va reveni rapid. „Nu sunt o fire religioasă, dar poate ar trebui pentru că cineva de sus o priveşte pe fiica mea şi sper că e tatăl ei. Ştiu că o iubrea mult pe Scarlett”, a spus mama ei.

      Articole recomandate