A intrat în Cartea Recordurilor prin intermediul Facebook. Mulți dintre utilizatorii îi vînează titlul!

Astazi e cea mai apreciata persoana cu cont pe Facebook. Reteaua de socializare Facebook are 955 de milioane de utilizatori activi, insa cei mai multi dintre ei sunt tineri.Cu toate acestea, in ultimii doi ani a crescut puternic numarul femeilor cu varsta peste 55 de ani.

Florence Detlor este insa declarata cea mai in varsta utilizatoare a retelei Facebook. Doamna de 101 ani a fost invitata sa faca o vizita la sediul Facebook, unde l-a cunoscut pe Mark Zuckerberg, care are aproximativ varsta nepotilor ei. Ea s-a intalnit si cu Sheryl Sandberg, COO la Facebook.

Sandberg a postat poza ieri pe Timeline-ul sau si a scris: „Onorata sa o cunosc pe Florence Detlor, care la 101 ani este cea mai in varsta utilizatoare inregistrata a Facebook. Multumim ca ne-ai vizitat, Florence!„.

Fotografia a strans nu mai putin de 5 mii de like-uri si comendarii de la utilizatori care au bunici de 102 si 103 ani, cu totii tintind titlul lui Florence.

Potrivit profilului sau de Facebook, Florence a absolvit Occidental College in 1932. Ea locuieste acum in Menlo Park, exact localitatea in care Facebook are sediul. Ea s-a inregistrat pe Facebook in urma cu 3 ani, in august 2009, si mai scrie la profica ca isi cauta „o carte buna de citit„, scrie Mashable.

      Articole recomandate