8 istorioare despre cel mai cordial actor din Hollywood

Keanu Reeves este diferit de o bună parte a actorilor din Hollywood, iar stilul său de viață modest și destinul tragic generează o sumedenie de zvonuri. Cert este un singur lucru  –  el este un actor minunat și o personalitate extraordinară.

Urmează cîteva povestiri despre acest actor enigmatic din Hollywood, pentru care el merită tot respectul.

1. S-a născut într-o familie vulnerabilă: tatăl său i-a lăsat cînd Keanu avea 3 ani, iar mai tîrziu a fost arestat pentru trafic de droguri. Mama lui s-a mutat mai întîi în Australia, apoi – în SUA și Canada, în timp ce Keanu a schimbat mai multe familii adoptive. Din cauza mutărilor permanente, Keanu a suportat mai multe schimbări stresante de școli, iar dislexia îi complica și mai mult procesul de învățare.Visul său din copilărie era de a deveni un jucător de hochei, dar trauma l-a împiedicat în realizarea lui.

2. Iubita lui – Jennifer Syme a murit într-un accident rutier, după ce cu puțin timp înainte au pierdut un copil. De atunci, Reeves nu a mai avut nici o relație serioasă. Cel mai bun prieten al lui, River Phoenix, a murit din cauza unei supradoze cu droguri.

3. Se spune că Keanu refuză roluri mari, dacă consideră că personajul este prea crunt.La timpul său, Reeves a cerut o reducere a salariului cu 2 milioane de dolari pentru ca Al Pacino să poată juca în filmul “The devil’s advocate”, iar mai târziu a făcut același lucru pentru Gene Hackman.

4. Sora mai mică a lui Keanu suferea de leucemie și el a donat o parte substanțială a cîștigului de la “The Matrix” pentru tratamentul ei și pentru donații în fondul «Împotriva leucemiei». Deși acest lucru nu este caracteristic vedetelor din Hollywood, actorul nu are cantități enorme de haine și alte lucruri. El nu are bodigarzi și de multe ori poate fi văzut în metrou.

5. Patru ani în urmă, de ziua sa de naștere, Keanu și-a cumpărat în stradă o prajitură și o cafea, și orice trecător putea să-l felicite. Aceasta este încă o trăsătură distinctivă a lui Reeves: atitudinea ironică față de sine.

6. Reeves folosește liniștit transportul public, iar dacă este necesar – va ceda cuiva locul.

7. Odată doi tipi au vizitat ilegal celebra inscripție «Hollywood» din Los Angeles, iar întorcîndu-se au nimerit din întîmplare în curtea lui Keanu,care asculta Metallica și era ocupat cu motocicleta sa. Ei l-au întrebat cum pot să iasă de aici și să găsească un taxi, iar Keanu le-a arătat drumul spre ieșire și și-a cerut scuze pentru că, din păcate, nu îi poate conduce, deoarece avea hainele murdare.

8. Și amintiți-vă de propriile sale cuvinte: “O imagine poate spune mai mult decat o mie de cuvinte, dar nici una dintre ele nu este adevărată. Eu sunt o persoană fericită.”

Sursa

      Articole recomandate