50 SHADES OF WASEA

Vasea(Vasile) este un băiat de la țară. În fiecare zi are grijă de gospodărie, de cele câteva bovine și de pământul din jurul casei. Vasea are o prietenă, Irina.

Se întâlnesc de mai bine de trei ani, se înțeleg de minune și lucrurile parcă merg bine spre însurătoare. Sănătate să fie. De ceva timp însă, Irina îl privește pe Vasea cu alți ochi. Într-o noapte, când făceau dragoste, fata îi propune băiatului să încerce și altceva. Cică a citit o carte și vrea și ea la fel cum era scris acolo.

Că s-a săturat de lucruri standarte, monotone, că vrea ceva nou în relația lor, vrea să fie iubită altfel, vrea să fie pedepsită de Vasea. Săracul Vasea, pe de o parte se bucură, pe altă parte își face cruce c-o mână. Dar acceptă. Deh, câte nu ai face pentru jumătatea ta? A doua zi, pentru că avea treabă în oraș, își întreabă iubita ce să-i ia și ei. Irina îi spune să treacă pe la San City din Centru, etajul doi. Acolo este sex shop. Îi spune să ia cătușe, niște lenjerie cu corset, niște măști mai speciale.

Vasea, băiat răbdător, își iese din sărite și întreabă fata ce-i veni. Irina îi aduce aminte de carte. Îi spune lui Vasea că a citit-o de la o prietenă și o va ruga să i-o mai dea încă o dată să citească și el. Și că vrea ca între ei să fie tot așa. Să încerce mai multe, că sunt tineri. Și Irina i-a mai spus că dacă de 14 februarie nu o duce la film, se desparte de Vasea.
Uite cam așa se combină moldovenismul și cu erotismul. Unii, după ce citesc o carte mai erotică, devin experți în dragoste și poziții. Altele, gata să repete tot ce văd printre rânduri și să mai adauge de la ele. Moldovencele nu sunt o excepție de la valul care a sucit mințile milioanelor de femei din întreaga lume.

La noi însă, unele lucruri se întâmplă mai tradițional, mai ales pe la sate. Și când tradiționalul se pune bine cu nonconformismul, iese ceva beton, specific nouă. Doar că apare o întrebare: ce va fi oare cu puștoaicele de 15 ani? Cum vor arăta familiile dintre un el și o ea în care el fumează și e needucat și ea mai nou vrea ravagii în pat?

Oare ele vor alege cu cine să se culce sau pur și simplu vor dori. Dacă tinerii după 20, hai 25 de ani mai știu să vadă diferențe între realitate și erotism imaginar, atunci societatea tânără e o pradă prea ușoară pentru ala fel de mesaje. Iar noi nu avem cea mai puternică societate tânără.

Așa că, dragi fete, înainte să vreți să fiți pedepsite, aveți grijă că s-ar putea să vă pedepsească viața. Nu vă culcați cu oricine, cât de bun nu ar fi el cică în unele aspecte. Nu vă stricați viața de tinere, încercând să preluați din experiența sexuală a unui maniac. Da, personajul principal din 50 shades of Grey, adică Grey, era un maniac.

Și dacă încercați să vă provocați partenerul la niște scene mai erotice, faceți-o cu cap. Faceți toate lucrurile cu cap. Nu visați la bărbați gata să vă împlinească un milion de dorințe. Puse cap la cap lucrurile, s-ar putea să fiți dezamăgite și să vă oferiți primului care arată cât de cât diferit. Așa că, dragi fete, înainte să fiți pedepsite, mai chibzuiți puțin. Nu ia mult timp. Dar dacă veți face lucrurile greșit, ar putea lua și-o viață.

Yupi!

Hai să fim prieteni

Cu fiecare like noi devenim mai buni

Abonează-te!

Lasă-ne adresa ta de e-mail, iar noi vom avea grijă să primești cele mai bune articole de pe Yupi.md

      Articole recomandate