5 zodii de bărbați romantici

Romantic sau nu? Cum îți place să fie partenerul tău? Ce dovadă de dragoste te lasa fără cuvinte? Noi îți dezvăluim secretul și îți spunem unde să cauți dacă vrei să ai parte de o relație romantică presărată cu momente dulci.

Un bărbat romantic este un exemplar pe cale de dispariție în zilele noastre. Mai toți reprezentanții sexului tare consideră că femeile din ziua de azi nu au nevoie decât de bijuterii și haine scumpe, vacanțe în destinații de lux și cine servite la restaurante pretențioase, scrie kudika.ro.

Au uitat că femeile au nevoie de o vorbă caldă, dragăstoasă, de un sărut pe frunte înainte de culcare, de o mângâiere dimineața, de o floare delicată și câte un compliment strecurat delicat atunci când se așteaptă mai puțin.

Mai sunt însă și câteva excepții care întăresc regula și care ne fac să ni-i dorim încă din prima clipă:

Berbec

Berbecii sunt impulsivi prin definire și cunoscuți pentru faptul că se aruncă cu capul înainte în orice situație, mai ales când vine vorba de dragoste. Chiar dacă pare de neînduplecat, berbecul are o sensibilitate ieșită din comun pe care o ține foarte bine ascunsă și îi trebuie mult timp să o scoata la suprafață.

Femeia care va sta alături de un berbec va trăi cele mai romantice clipe din viața ei din momentul în care partenerul își va da seama că este femeia vieții lui. O va trata ca pe o adevărată prințesă și îi va face toate poftele.

Taur

Taurii fac parte în primul rând din categoria bărbaților senzuali, pasionali, alături de care vei trece prin momente cu adevarat deosebite, speciale, unice. Chiar dacă pun foarte mare preț pe sexualitate și este un criteriu primordial pentru ei, taurii sunt romantici și în pat și traiesc fiecare cliă la intensitate maximă.

Bărbatul taur are simțurile foarte bine dezvoltate și se lasă cucerit foarte ușor dacă îi încânți simțurile extrasenzoriale. Va crea pentru tine o atmosfera romantică de fiecare data când va avea ocazia și te va purta într-o lume de vis.

Rac

Barbatul rac este un tradiționalist și un familist convins. În primul rând trebuie să aibă încredere în partenera sa pentru a putea să îți exteriorizeze pasiunea, senzualitatea, sentimentele și trăirile. Acest bărbat are nevoie de atenție, afecțiune și stabilitate, iar în schimb te va răsplati pe masura și își va da tot ceea ce are el mai bun.

Racul este un bărbat pe care orice femeie și-l dorește din momentul în care ajunge să îl cunoască. Sensibilitatea și simțul artistic al acestui bărbat sunt absolut încântătoare și va fi tot ceea ce vei avea nevoie pentru o relație fericită, împlinită și de viitor.

Săgetător

Odată ce se îndrăgostește, bărbatul săgetator devine un romantic incurabil ce o va așeza pe ce de lângă el pe un piedestal și o va trata ca pe cea mai de preț comoară a lui. Îi place să surprindă, să ofere cadouri scumpe și atenții atunci când te aștepți cel mai puțin.

Îi place să te descopere și să te cunoască pas cu pas, altfel se va plictisi foarte repede. Va găsi întotdeauna ocazii în care să îți facă complimente special și să te facă să te simți cea mai interesanta femeie din lume.

Vărsător

Bărbatul vărsător este recunoscut pentru sufletul lui mare și afecțiunea pe care o emana în jurul său. Îi este foarte greu să își exprime liber sentimentele și adesea caută contexte în care să dea de înțeles ceea ce simte pentru persoana iubită. Nu este un bărbat direct și se ferește de declarațiile neprevăzute, însă te va surprinde plăcut de fiecare dată când are ocazia.

Iubește idea de căsătorie și nu se ferește de ea dacă are alături o femeie inteligentă, independentă și destul de frumoasă. Gesturile romantice nu îi lipsesc, însă sunt foarte delicate și nu va spune cuvinte mari prea ușor.

      Articole recomandate