5 cele mai ciudate burgere (Foto)

burger-PYT Philly

PYT Philly este unul dintre acele restaurante care mereu, mai mult sau mai puțin plăcut, uimește atunci când este vorba de creații culinare. Restaurantul este bine-cunoscut pentru meniul său ciudat, dar mai ales pentru burgerele PYT.

Țineți minte, că băieții de la PYT, nu doar aruncă alimentele întâmplător. Cu siguranță există o pregătire culinară și e nevoie de experiență pentru fiecare creație.

Cele mai multe dintre specialități vor pune în pericol dorința de a avea un mod de viață sănătos și de a-ți păstra o anumită formă a corpului, însă sunt prea delicioase pentru a le rezista.

De-a lungul anului curent și al celui trecut, PYT a născocit între 15 și 20 de burgere nebune, unele dintre care chiar ți-ar putea pune sănătatea în pericol. Iată 5 dintre cele mai ciudate, toate create de PYT Philly!

1. Burgerul PHO

Ești fan al mâncării vietnameze? Atunci ai un burger, la care aluatul e din tăiței (prăjiți) din orez, iar restul e umplutură de bucătărie.

2. Burgerul Sarancha

Sosul Sarancha este un mix din alte 3 sosuri, printre care salsa și Sriracha. Creația mai conține chipsuri tortilla și 2 feluri de cașcaval.

3. Prăjitul burger Guacamole

Denumirea spune totul. Guacamole prăjit, care stă în vârful burgerului condimentat și acoperit cu un sos de brânză picant și salsa.

4. Burgerul din Spaghete

Chifle din tăiței, iar în interior cașcaval mozzarella și sos de roșii. Destul de creativ, nu?

5. Burgerul Crab

Chifle de crab în loc de aluat, iar în interior frunze de salată, ceapă suculentă și felii de roșii.

     Victor Novițchi

      Articole recomandate