25 de studenți UTM au învățat cum să-și creeze o carieră de succes

În perioada 24-25 mai, 25 de studenți din Universitatea Tehnică a Moldovei au beneficiat de oportunitatea evenimentului Engineer Your Career, organizat în a doua ediție de BEST Chișinău. Scopul acestui eveniment a fost dezvoltarea complexă a studenților pentru formarea viitoarei lor cariere.

În prima zi, 24 mai, au fost livrate sesiunile de training Dezvoltare personală și Crearea strategică de legături.

La sesiunea Dezvoltare personală, livrată de către Alexei Munteanu, reprezentant al partenerului StarNet, participanților le-au fost împărtășite cunoștințe despre abilitățile personale pe care ar trebui să le posede aceștia în realizarea scopurilor și a visurilor din domeniul său profesional.

A doua sesiune de Creare strategică de legături a fost despre importanța cunoștințelor și a cercurilor corecte de prieteni și cum să te ghidezi mai ușor de ele pentru a obține un rezultat dorit și de a ajunge la un obiectiv propus cât mai eficient, trainer fiind Nicolae Apostu.

Pe 25 mai, a doua zi de eveniment, au fost sesiunile Management de proiect și Planificarea strategică.
Management de Proiect, sesiune livrată de Olga Melniciuc a informat studenții despre capacitățile și cunoștințele necesare pentru realizarea unui proiect, la fel și despre instrumentele utilizate pentru toate detaliile activității unui proiect.

Iar la Planificarea strategică, livrată de Ciprian Plăcintă, participanții au fost îndrumați să-și realizeze obiectivele prin definirea clară a oportunităților relevante și a resurselor de care dispun.

Sesiunile de training au fost livrate, în mod special, pentru studenții Universității Tehnice a Moldovei, pentru care BEST Chișinău organizează evenimente deja de 7 ani.

1

DSC_0028

DSC_0029

DSC_0038

DSC_0105

DSC_0121

DSC_0125

IMG_7775

IMG_7779

S

*BEST Chişinău este un grup local al Board of European Students of Technology, organizaţie studenţească de nivel european, apolitică, nonprofit ce are drept scop facilitarea relaţiei dintre studenţi, companii şi universităţi.

      Articole recomandate