21 Of The Most Beautiful Japanese Cherry Blossom Photos Of 2014 (Foto)

Delicat Sakura roz , sau florile de cireș , este asociată în primul rând cu cultura nativ Japoniei sale. Acești copaci cu flori de-a lungul Japonia în fiecare primăvară , dar frumusetea lor nu devine vechi , așa că ne-am adunat unele dintre fotografiile noastre preferate de flori de cires din acest an în Japonia .

În Japonia , înflorirea de sakura începe în luna aprilie , când studenții se întorc la școală sau oamenii merg înapoi la locul de muncă după sărbători . Serviciu național vreme Japonia urmărește chiar mișcarea de ” fata Sakura „, care este o linie imaginară care calatoreste – sud la nord fiecare sezon și vestește înflorirea de sakura . Progresie această linie în Japonia este marcat pe acest calendar sakura convenabil .

Floare de cireș este legat de vechea traditie japoneza de Hanami , sau picnic sub un copac Sakura . Faptul că Cherry Blossom a fost inclusă puternic în arta veche japoneză a făcut o discontinue de atât estetic istorice și moderne japoneze . Deși este de asemenea originar din China și Coreea , acesta este în general asociată în primul rând cu cultura japoneză , care este motivul pentru care de multe ori însoțește diaspora japoneze în orașe din întreaga lume .

În timp ce sakuras sunt, probabil, cel mai bine privite cu un castel japonez , munte sau grădină în fundal , acestea ar putea fi , de asemenea, plantate undeva în orașul tău , de asemenea . Ele oferă o mare oportunitate de a merge aibă un frumos picnic de primăvară !

cherry-blossom-sakura-31

cherry-blossom-sakura-30

cherry-blossom-sakura-27

cherry-blossom-sakura-24

cherry-blossom-sakura-18

cherry-blossom-sakura-14

cherry-blossom-sakura-13

cherry-blossom-sakura-1

cherry-blossom-sakura-3

cherry-blossom-sakura-5

cherry-blossom-sakura-6

cherry-blossom-sakura-8

cherry-blossom-sakura-11

 

Vitali Cipileaga

      Articole recomandate