12 lucruri care chiar nu contează, când vine vorba despre găsirea unui iubit

Stocksy_txp716898deScm000_Small_860562-min

Multe persoane uită de faptul că o femeie deseori e singură pentru că e foarte selectivă, când vine vorba despre bărbați. Ea găsește vreo problemă aproape în fiecare bărbat pe care-l întâlnește.

Desigur, uneori două persoane pur și simplu nu se potrivesc. Dar, deseori, o relație care ar fi putut să fie frumoasă este distrusă de la început, pentru că femeia zice nu.

Dacă ești o fată sau femeie singură și ai obiceiul să respingi orice băiat sau bărbat care se apropie de tine pentru unul dintre motivele de mai jos, atunci poate e timpul să-ți redefinești puțin standardele.

1. Refuzi să te întâlnești cu un băiat pentru că e jos.

Dacă un bărbat e înalt, asta nu înseamnă, nici pe departe, că el va fi un iubit extraordinar.

2. Îți scrie prea des.

Desigur, mesajele pot fi destul de enervante, în special atunci când ești ocupată, dar dacă un bărbat te contactează, asta înseamnă că el doar vrea să te cunoască și să stea de vorbă cu tine. Dă-i o șansă să o facă.

3. Primul sărut a fost nu chiar reușit.

Primele săruturi sunt deseori așa. Poate era nervos, sau obosit, sau nu se aștepta la așa ceva. Dacă nu-i mai oferi o șansă, niciodată nu vei ști.

4. Avea haine nepotrivite.

Mai slăbește-l.

Poate dacă o să-i oferi șansa să mai iasă odată cu tine, îi vei putea oferi niște sfaturi despre modă.

5. Nu ești atrasă sexual de el, la început.

Atracția sexuală, e desigur, un element foarte important în orice relație. Dar, uneori, ea lipsește. Ar putea dura ceva timp pentru a se dezvolta, atunci când îl vei cunoaște mai bune. Mereu oferă unui tip drăguț șansa de a fi prieteni. Niciodată nu știi unde veți ajunge.

6. Nu are mulți bani.

Bani nu pot cumpăra dragostea sau fericirea.

Sfârșit.

7. Ți-e frică că părinții tăi nu-l vor plăcea.

Atât timp cât nu e un criminal și îți place de el, părinții tăi ar trebui să se împace cu gândul și să meargă înainte. E vorba de viața ta personală, nu a lor.

8. Devine nervos când e cu tine.

Te gândești vreodată la câtă presiune băieții trebuie să facă față? Dacă devine nervos în preajma ta, înseamnă că te place. Cu timpul, nervozitatea va dispărea.

9. Aveți opinii diferite.

Se zice că diferențele se atrag.

Nu respinge un băiat doar pentru că nu e acord cu tine. Atâta timp cât aveți păreri similare, când vine vorba despre imaginea în ansamblu, o mică dezbatere niciodată nu strică.

10. Nu e foarte dezvoltat fizic.

Nu toți bărbații au mușchi ca actorii din reclamele cu Calvin Klein. Plus la asta, puteți plănui întâlniri în sala de forță și să vă distrați acolo împreună.

11. E un tocilar.

Tocilarii sunt persoane foarte interesante, dacă îți oferi timpul și efortul de a-i cunoaște. Plus la asta, sunt niște iubiți extraordinari.

12. Te gândești la ce o să zică ceilalți.

Cui îi pasă? Tu ești persoana care se întâlnește cu acea persoană. Iar atâta timp cât îți place de ea, nimic altceva nu contează.

      Articole recomandate