10 lucruri de făcut toamna asta în Chișinău

Fie că vrem sau nu, toamna își  intră în drepturi pe meleagurile noastre mioritice. Și asta nu ar însemna că distracția s-a terminat, ba din contra totul abia începe. Află cum poți petrece timpul de minune, toamna aceasta în Chișinăul nostru drag!

Vezi mai jos 10 lucruri captivante pe care le poți face toamna acesta în capitală:

1. Vizitează toate parcurile din Chișinău

Cum ai putea să te relaxezi cel mai bine dacă nu într-un parc? Iar în Chișinău ai foarte multe opțiuni bune de luat în considerare. Iar aspectul tomnatic face plimbarea ta și mai miraculoasă.

parc

2. Mergi la teatru

Să nu uităm de teatru și de piesele care vor fi în toamna aceasta în teatrele din Chișinău. Fii la curent cu toate evenimentele accesînd lista teatrelor din Chișinău.

teatru

3. Începe un sport nou

Dacă nu prea ai timp să mergi la sală, nimeni și nimic nu te împiedică să începi să practici un sport care s-ar incadra în regimul tău zilnic. Noi ne gîndeam la un nou tip de dans sau mersul cu bicicleta. Opțiuni sunt multe ai doar de ales ceea ce îți place cu adevărat.

dans

4. Privește capitala de sus

Fie că dai o tură cu balonul cu aer cald, fie că urci pe unul din blocurile înalte din Chișinău.  Priveliștea este de vis, mai ales cînd se înserează.

capitala

5. Participă la velohora

Pentru a 5-lea an consecutiv moldovenii au parte de un eveniment frumos și sănătos. Sute de bicicliști sunt gata să parcurgă traseul stabilit de organizatorii velohorii. Toți doritorii sunt așteptați pe 22 septembrie la marele eveniment.

velohora

6. Dă-te cu barca pe lacurile din Chișinău

De ce nu? Dacă nu plouă și vremea ține cu tine va fi chiar drăguț să te plimbi pe lac în timp ce soarele gălbui îți mîngîie părul și simțurile.

barca

7. Agață pe cineva în stradă

De ce nu? E toamnă, însă hormonii încă mai joacă în sînge. Fie în parc sau chiar în plină stradă nu ai decît să încerci să faci cunoștință cu cineva. Mai ales că orașul este invadat de tineri și tinere venite la studii. Curaj!

agatat

8. Da o tură prin toate cluburile din Chișinău în aceeași seară

Dacă te țin nervii și banii și timpul nu e o problemă nu sta în același loc ci da o raită prin toate cluburile din Chișinău (alea care-ți sunt pe plac) și socializează cît poți de mult. Sună palpitant și amuzant. Vezi și 10 cluburi cluburi de noapte din Chișinău unde poti bea ieftin.

cluburi-chisinau

 9. Descoperă Chișinăul urban

Știi momentele acelea cînd vrei să ieși din casa și totuși nu știi ce să faci? Și noi le știm, însă atunci cînd suntem cu semnul întrebării în cap facem în felul următor: ne luăm aparatul de fotografiat și căutăm locuri și străduțe care ne atrag atenția și le fotografiem. Tu de ce n-ai face la fel? Este foarte palpitant să încerci măcar o data să te pierzi prin capitală, aproape întotdeauna vei descoperi ceva nou.

urban

10. Mergi la concerte 

Știai că toamna aceasta la Chișinău o poți vedea pe interpreta Patricia Kass  sau că vei putea asculta piesele legendarei trupe din Ucraina, Okean Elzy. Vezi lista cu alte concerte care vor avea loc la Chișinău astă toamnă.

concerte

      Articole recomandate