„Ungheni – oraş mic cu inimă mare”, primul film documentar realizat de profesioniști (Video)

La 18 iunie, la Ungheni a fost lansat filmul documentar „Ungheni – oraş mic cu inimă mare”, realizat de către studioul OWH Chişinău. Scenariul şi regia îi aparţine Leontinei Vatavu, iar muzica a fost scrisă special pentru acest film de către Anatol Ştefaneţ&Trigon.

Acesta este primul documentar realizat de către profesionişti despre oraşul Ungheni. Apariţia lui a fost posibilă, graţie Proiectului „Abordarea integrală a durabilităţii producţiei de turism”, cu suportul financiar al Uniunii Europene, anunță expresul.com.

Timp de aproape 16 minute, se vorbeşte despre cele mai frumoase locuri şi realizări ale Ungheniului.

Totusi, situatia nu este chiar atat de roz dupa spusele unor internauti. Pe YouTube au comentat persoane care spun ca sunt si multe probleme pe linga lucrurile frumoase prezentate:

Acest filmulet evidentiaza doar partea plina a paharului, desi sunt multe lacune in orasul nostru, de aceea eu sper ca in viitorul apropiat le vom depasi. Doar cu implicarea tinerii generatii, orasul nostru poate progresa incepind chiar cu manfestarea spiritului ecologic, adica macar cel putin sa nu aruncam gunoaiele pe unde se nimereste, ci la cos, caci nu e greu.

dar de ce nu arata starea oribila a drumurilor shi cozile la service-urile auto de la aceste drumuri ?
De ce nu a aratat minastirea si parcul ?
De ce nu a aratat piata dintr-o zi de Duminica ?
Sa stiti ca nu mai este chiar tot asa de frumos cum arata aici
Numai un panou LED in tot orasul si pe acela lo aratat
Oricum , de ce nu arata casele la toti functionarii publici ?
Unde e Magadan si ЯR ?
Prietenos oras ziceti ? De ce nu arata ce se intimpla noaptea la cluburi ?

tre sa aratam si problemele , ca sa le rezolvam tot noi , dac sistema o bagat cioru ) sa ne imbatam cu apa rece ca tat ii ‘ghinisor’ ) tot nu tre )

e prea comercial si in stil sovietik … tat ii pazitivna tat ii ‘ghini’ , lumea fericita ‘gastrarbaiteri navem’ ))) tre de aratat asa cum este , sunteam deai nostri

      Articole recomandate