„Gopt Martie 2”: Chișinăul fără make-up. CAFFilms prezintă

Echipa de la CAF Films impresionează din nou, de data aceasta cu lansarea noului film „Gopt Martie 2”, o continuare a primei pelicule cu același nume. Lansarea a avut loc  pe  26 septembrie, într-un club de noapte din Capitală.

„După succesul înregistrat cu lansarea clipului „Taxi – Cele două cuvinte (Women’s Version)”, am decis că în cel mai apropiat timp vom scoate un filmuleț”, a spus  Petru Amihalachioaie, unul din producătorii filmului.

Mai mult, scenariul filmului a fost gata încă în luna mai, dar după discuțiile cu un producător de televiziune, cei de la CAF au modificat radical conținutul. „A existat o mică problemă, de unde să luăm bani?! Însă, am plasat anunț pe site-ul nostru și s-au găsit două persoane din Statele Unite care să ne ajute cu bani”, a adăugat acesta.


La sfârștiul lunii iulie au început filmările, care au decurs într-un timp record, cu un buget nu foarte generos, aproximativ 7500 de lei. În urma castingului au fost aleși tineri care au interpretat rolurile unor „băieți de cartier”.

CAF Films reprezintă o echipă tânără de amatori de filmări, care activează din 2006. Următoarea lansare a studioului de filmări se preconizează pentru 13 decembrie, când CAF împlinește 6 ani de activitate.

Vizionati in continuare noul filmulet „Gopt Martie 2″

Partea I

Partea II

Echipa CAFFilms

      Articole recomandate