Ziua pompier, iar noaptea prostituată. Povestea unei britanice din Londra

Jurnaliştii de la cotidianul britanic The Sun au prezentat ieri o anchetă care a dezvăluit cum s-a gândit o angajată a unei staţii de pompieri din Londra să câştige mai mulţi bani.

O britanică pe nume Emma Carr duce o viaţă dublă: ziua este şeful serviciului de apeluri de urgenţă din cadrul unei echipe de pompieri din Londra şi noaptea este o prostituată care pretinde 300 de lire sterline pentru o oră petrecută la domiciliul clientului. Femeia de 38 de ani, scrie ziarul The Sun, îşi oferă serviciile pe site-uri de profil şi, atunci când a fost contactată de un jurnalist, i-a propus acestuia o partidă de sex de o oră.

Emma Carr i-a spus jurnalistului că s-a gândit să devină prostituată pentru că nu câştiga destui bani lucrând în sectorul public. Aceasta, despre care se crede că lucrează ca şi pompier de şapte ani, susţine că „banii mă ajută. Pot merge în vacanţă. Nu câştig foarte mult la cealaltă slujbă. Vreau un stil de viaţă mai bun„.

Ea susţine că a avut întotdeauna o atitudine masculină în privinţa sexului, putându-se distanţa de bărbaţi imediat cum iese pe uşă.

      Articole recomandate