Zeci de tineri au cerut in fata Primariei scoaterea microbuzelor de pe rute. „Vrem soferi civilizati”

Protestul soferilor a generat si un contra protest. Acum o ora in fata Primariei s-au adunat mai multi tineri, cerand scoaterea microbuzelor de pe rute.

Conform Protv.md, aproape 30 de tineri au venit in fata Primariei cu pancarde pe care scria: „Vrem soferi civilizati”, „Vrem cultura la volan” sau „Vrem mai multe troleibuze”.

Protestatarii spun ca soferii de microbuze nu au un comportament civilizat in trafic si au propus anularea acestui tip de transport in capitala. In schimb, au recomandat majorarea numarului de troleibuze.

Manifestatia vine dupa ce azi dimineata, soferii s-au adunat la primarie, cerand Consiliului Municipal sa majoreze tarifele. Sedinta Consiliului asa si nu a avut loc, si nici negocierile purtate cu primarul nu au dat roade. Asa ca deocamdata nu se stie daca maine vom avea o atreia zi de greva sau microbuzele vor incepe sa circule.

Intre timp, pe net circula diverse mesaje de renuntare la microbuze iar internautii sunt indignati de comportamentul soferilor de maxi-taxi.

      Articole recomandate