Zeci de oportunități, sute de studenți la BEST Career Day în București

unnamed

Nu rata ocazia de a-ți construi viitorul la BEST Career Day.

BEST Career Day reprezintă o șansă unică pentru studenți ca tine, care sunt în căutarea unei cariere de rang internațional. Evenimentul este destinat studenților de la universitiățile tehnice, și pot aplica toți studenții UTM. BEST Career Day va avea loc pe 25 aprilie în București, România.

În cadrul acestui eveniment vei afla mai multe despre oportunitățile ce le oferă companiile multinaționale și universitățile de top din întreaga Europa. În plus, după interviuri și workshop-uri tu vei avea șansa să mergi acasă cu jobul visurilor tale! Dacă ești un student deschis spre noi provocări și cauți o experiență internațională, nu rata ocazia să-ți stimulezi cariera chiar pe loc. Discută cu șefi de companii, creează relații pentru viitoarele afaceri, cunoaște lume nouă.

unnamed

Dacă te-am interesat și vrei să participi, trebuie se te înregistrezi pe www.BEST.eu.org, și să-ți creezi propriul CV completând cu atenție profilul. Ține minte, că un CV completat îți va oferi șanse mai mari în a convinge companiile să te aleagă ca unul din cei 100 de participanți la acest eveniment.

Participarea la BEST Career Day este gratuită, acomodarea și mâncarea va fi asigurată pe parcursul evenimentului. Aplică până pe 15 februarie 2014 și deschide-ți noi orizonturi pentru cariera și studiile tale: http://goo.gl/TOIaM8

Dacă ai întrebări sau dorești să afli mai multe detalii, poți scrie pe chisinau@best.eu.org

Nu rata șansa, aplică acum!

unnamed*BEST (Board of European Students of Technology) este o organizație internațională, apolitică și non-profit pentru studenții cu profil tehnic, fondată în 1989. Prin menținerea și dezvoltarea activităților sale de bază – cursuri sezoniere, competiții inginerești și târguri de locuri de muncă – sporește mobilitatea studenților și le oferă oportunități, totodată, este vizibil la peste un milion de studenți.

      Articole recomandate