Xenia Deli se pregăteşte să sufle-n tort: pe 27 octombrie va împlini 24 de ani

xenia deli

Xenia Deli trage adânc aer în piept, pentru a stinge cele 24 de lumânări de pe tortul-surpriză, care i se pregăteşte în 27 octombrie.

După ce a cucerit publicul american şi nu numai, graţie frumuseţii sale de netăgăduit şi naturaleţei cu care a reuşit să se ambienteze în universul serviciilor fotografice pentru branduri celebre, Xenia pare să păşească tot mai decisă printre nisipurile mişcătoare ale unui sector plin de neprevăzut.

Astăzi, tânăra din Tighina, se bucură de susţinerea a numeroşi fani, pe toate meridianele lumii şi lucrează ca model, alături de cei mai buni profesionişti internaţionali, înregistrând succes după succes, fără ca celebritatea să i se urce însă la cap.

Această calitate reprezintă un atù incontestabil în domeniul în care îşi desfăşoară activitatea, bucurându-se de simpatia şi aprecierile unora din cele mai importante personaje de pe scena modelingului internaţional.

931330_599101336774514_1121173138_n

Lucrând ca „îngeraş” pentru Victoria’s Secret, Xenia a reuşit să se distingă nu numai prin trăsăturile fizice desăvârşite cu care a înzestrat-o natura, ci şi printr-un caracter hotărât, care nu-i ştirbeşte totuşi, nimic din dulceaţa zâmbetului copilăresc.

Să-i urăm aşadar, la mulţi ani şi o carieră îndelungată şi plină de succes, frumoasei noastre moldovence, care trăieşte o poveste deosebită, la mii de kilometri distanţă de casă, acolo unde a reuşit să realizeze ceea ce alţii nici nu îndrăznesc poate să viseze…


Roxana Iorgulescu

      Articole recomandate