WizIT, aplicația autohtonă pe care trebuie să o ai în smartphone-ul tău! (P)

wizit

Chiar dacă nu este prima pe piața serviciilor IT, precum și pe alte pieți din orice domeniu, sau măcar prin primele 10 locuri, Republica Moldova se bucură totuși de tineri inovativi care sunt gata să preia inițiativa în ceea ce privește dezvoltarea informațională a acestei țărișoare și să încerce să creeze, dacă nu tehnologie performantă, atunci măcar metode practice și simple de utilizare a celor străine.

Ce este WizIT?

WizIT este o aplicație pentru smartphone-uri ce reprezintă, de fapt, un portal interactiv cu informații meteorologice, financiare și de alte tipuri, precum și alte instrumente precum cursul valutar actualizat, notificări și agendă telefonică personalizată și multe altele, toate astea fiind consolidate într-o interfață simplă și comodă care îți va fi mereu la-ndemână.

De fapt, WizIT e ca un mic desktop personalizat al propriului tău telefon care însă îți permite să sortezi pe categorii toate datele de care ai nevoie, site-urile și, cel mai important, articolele de pe Yupi.md.

De ce recomandăm WizIT? Pentru că:

– Instalarea este foarte simplă și absolut gratuită;

– E practic, toată informația fiind concentrată într-un singur loc;

– E mobilă, putând fi accesată în orice moment;

– E autohtonă, fiind o încercare, o altă încercare, a tinerilor noștri de a crea ceva unic și propriu nouă;

– Poți accesa Yupi.md foarte ușor și rapid din cadrul acestei aplicații;

Încearcă aplicația pentru nu ai nimic de pierdut (poate ceva timp și nervi, dacă încerci s-o instalezi pe un telefon mai vechi).

      Articole recomandate