Whisky, vernisaj, plus un tatuaj (Foto/Video)

Un strop de whisky bun, muzică rock și tatuaje din belșug – iată tabloul complet al unui vernisaj aparte: J&B – 25 de sticle cu aspect electrizant.

Este vorba despre o idee cât se poate de inspirată, aparținând artiștilor de la Button Button Studio, care au apelat la tatuatorul profesionist francez Sébastien Mathieu, pentru realizarea unui design cu totul și cu totul ieșit din comun, pentru o colecție-traznet, alcătuita din 25 de sticle din cel mai bun whisky al celebrului producător J&B.

Pentru tatuarea fiecarei sticle în parte, Sébastien a lucrat circa 20 de ore: într-o faza inițială, sticlele au fost acoperite în întregime cu un strat de latex, asemănător epidermei umane, pentru a putea demara ulterior, procesul de definitivare a tatuajului propriu zis.

Un mod pe cat de creativ, pe atat de intrigant, desigur, pentru a celebra succesul casei de bauturi alcoolice fondate de Justerini & Brooks – cei ce si-au pus inca din secolul al XIX-lea, amprenta inconfundabila pe licoarea J&B Rare Scotch Wisky, distribuita azi in lumea intreaga.

F8

F1

F2

F3

F4

F5

F6

F7

      Articole recomandate