Vrei să arăţi mereu bine? Eşti invitat la training-ul gratuit, oferit de GOSH Cosmetics, la Shopping MallDova

traning

Pentru toţi cei ce vor să arate mereu bine şi să deprindă arta machiajului de la profesionişti veritabili, GOSH Cosmetics oferă training gratuit, la Shopping MallDova, în zilele de 15 şi 16 noiembrie.

Este vorba despre o iniţiativă cât se poate de binevenită, menită să ofere tuturor celor interesaţi, oportunitatea de a face cunoştinţă cu regulile fundamentale pentru obţinerea unui look glamour în general şi a unui machiaj reuşit, în particular.

Training-ul va fi susţinut de reprezentanta companiei GOSH Cosmetics, Sofia Khorolskaya, la etajul al doilea al centrului comercial Shopping MallDova din Chişinău.

Prilej de a îmbina plăcutul cu utilul, training-ul se anunţă cât se poate de intetresant, nu doar pentru reprezentantele sexului frumos, ci şi pentru barbaţii care înţeleg importanţa adoptării unui look îngrijit şi a utilizării unor produse cosmetice realizate special pentru ei.

Persoanele interesate să se înscrie la una din sesiunile de training gratuit, sau să obţină informaţii suplimentare, pot telefona la numărul +373 69642240, sau pot solicita detalii direct la Shopping MallDova.

Roxana Iorgulescu

      Articole recomandate