Viorica Lefter – moldoveanca intrată în competiția pentru Miss Canada

unnamed

Una din reprezentantele sexului frumos de pe meleagurile noastre, pe nume Viorica Lefter, se numară printre participantele la competiția Miss Canada 2014.

Tânăra în vârstă de 19 ani, se auto-definește pe site-ul oficial al prestigioasei competiții, drept o persoană harnică și decisă să își dedice viața unor cauze nobile sau persoanelor care se afla în dificultate.

Viorica este mândră de originile sale moldovenești: „Vin din Republica Moldova, o țară cu o istorie fascinantă, cu o cultură și cu oameni deosebiți”.

Frumoasa concurentă are toate șansele să se remarce în competiție, nu numai grație chipului său fermecător, care amintește mult de personajul „Albă ca Zăpada”, cu un ten de porțelan, buze roșii ca focul și cosite întunecate, ci și calităților sale care o fac o persoană deosebită.

Viorica participă activ la diverse proiecte de voluntariat, în prezent fiind implicată în programul Nursing BScN, în cadrul Universității McMaster.

Mă simt onorată să particip la Miss Canada 2014 – este o oportunitate de a aprinde lumina speranței în inimile tinerilor, pentru a-și aduce contribuția la schimbarea în bine a societății”, a declarat Viorica.

Să-i urăm mult succes frumoasei noastre moldovence, care se pregătește să-și facă aparția pe scena concursului în luna mai, la Vancouver, cu șanse de a se califica pentru competiția Miss World 2014.

Roxana Iorgulescu

      Articole recomandate