Vînătoare de călători neînfricați. Ești gata să apeși butonul? (Video)

Să presupunem că pleci într-o deplasare. Sau în vacanță. Sau la prieteni peste hotare. Ajungi la aeroport, ești gata să intri în avion, cînd  toate planurile tale sunt date peste cap. Ți se propune să mergi, gratis de altfel, într-o destinație necunoscută. Singurul lucru ce te separă de această decizie nebună este un buton. Dacă îl apeși, peste 10 minute vei avea în mînă un bilet la al cărui destinație nu te-ai fi gîndit vreodată. Ce zici?

Acesta este noul proiect la nivel de marketing al Companiei Heineken. În aeroportul Kennedy din New York, este amplasată o ruletă specială. Imaginează-ți că accepți oferta propusă. Lași deoparte totul și joci în ‘’Departure Roulette’’. Atunci o să apeși pe buton, iar pe ecran va apărea numele unei curse care pleacă în cel mai scurt timp.

Deci uiți de planuri și zbori cu această cursă.  Heineken îți va plăti costul biletului, plus încă 2000 $ de cheltuială. Ba mai mult, la ieșire te va aștepta camera unui hotel bronată pentru 48 de ore. După aceste 48 de ore fantastice, te vei putea întoarce la vechile treburi.

Cu siguranță este șansa vieții tale. Și o bună ocazie de a face ceea ce nu ai mai făcut niciodată. Ce zici, ești gata să apeși pe buton?

Vitali Cipileaga

      Articole recomandate