Videoclipul cu Emmanuelle Vaugier care a şocat Canada

Organizaţia pentru protecţia animalelor PETA a realizat un clip împotriva vânătorii de foci din Canada, care este atât de şocant, încât nu a putut fi aprobat pentru difuzare la televiziunile din această ţară, scrie Huffington Post.

Clipul, în care apare actriţa Emmanuelle Vaugier şi care face parte din cea mai recentă campanie PETA împotriva vânătorii de foci, arată cum le este zdrobit capul puilor de focă, vânaţi pentru blană. De asemenea, există nişte scene în care focile sunt prezentate de aproape scuipând sânge şi dându-şi ultima suflare.

Television Bureau of Canada, forul care aprobă reclamele în Canada, a înştiinţat PETA că va trebui să şteargă cele mai şocante două scene (secundele 39 şi 45) dacă îşi vrea clipul la televizor. PETA, pe de altă parte, a refuzat să facă editările cerute, pe motiv că oamenii nu vor mai vedea adevărata cruzime a vânătorii de foci.

Atenție imagini tulburătoare:

Cu toate că Statele Unite, Uniunea Europeană, Mexic şi, mai recent, Rusia – ţările care importau 95% din blana de focă din Canada – au interzis importul de blană de focă, guvernul canadian continuă să ajute această industrie„, susţine PETA, care şi-a publicat deja clipul pe mai multe site-uri şi speră, în continuare, că îl va vedea şi la televizor, în varianta originală.

      Articole recomandate