Video viral pe net: Cea mai senzațională poveste de dragoste Chatroulette Love Song

Filmulețul Chatroulette Love Song a devinit unul viral pe net cu peste 6 milioane de vizualizari și peste 50 de mii de lik-uri. Pentru început vă reamintim ca site-ul Chatroulette este un site care te conenteaza cu alt utilizator la intimplare pentru o conferinta video.


Video dispune de un tip în căutarea unei domnișoare , în rezultat face cunoștință cu o brunetă pe nume Diana , de aici începe tot spectacolul . În final tînărul o cere pe domniță în căsătorie deși o vede prima dată în viața sa .

Deși totul pare spontan nu e chiar atît de spontan precum se pare , la realizarea acestui filmuleț tinerii au avut nevoie de circa 2 luni de pregătiri însă cu siguranța a meritat efortul depus.

Ideia acestui filmuleț a venit în urma ce unul din tineri a scris teza de licență pe tema realizarii unor filmulețe de succes. În timp ce marile companie cheltuie bani enormi pentru realizarea unui filmulet de success, cei 20 de tineri au demostrat că pot mult mai multe și fără de fonduri grandioase.

Yupi.md nu dispune informații privitor la relațiile de apoi dintre tînar și Diana și dacă cei doi și-au unit destinele și în viața reală. Însă tinerii nu sau oprit aici și continuă să regizeze video senzaționale.

      Articole recomandate