Video: Vedeta Kim Kardashian, umilită la o petrecere

Starleta americană Kim Kardashian a fost bombardată cu făină, în timp ce poza pe covorul roşu, cu ocazia unei petreceri organizate la Hollywood.

Vedeta de reality show-uri participa la o petrecere organizată pentru a promova noul ei parfum, „True Reflection„, la London Hotel din cartierul West HollywoodKim Kardashian poza pentru jurnaliştii prezenţi la eveniment şi discuta cu aceştia, în timp ce o femeie a trecut peste cordonul de securitate şi a aruncat spre ea o pungă ce conţinea o pudră albă.

Făina a acoperit părul şi spatele starletei, iar Kim a fost însoţită de gărzile de protecţie într-o cameră privată pentru a-şi curăţa hainele.Femeia care a aruncat punga cu făină spre Kim Kardashian a fost reţinută de poliţia din Los Angeles după acel incident. Până la ora publicării acestor informaţii, nu se ştie dacă ea a fost pusă oficial sub acuzare.

 

După ce şi-a schimbat hainele, Kim Kardashian a revenit la acea petrecere.

Kim Kardashian este actriţa de reality show cel mai bine plătită din televiziunea americană, câştigurile ei financiare din 2010 – provenind din apariţiile la televiziune, lansarea unei linii vestimentare, a unui parfum, a unei linii de bijuterii şi a unei creme de bronzat – ridicându-se la aproximativ 6 milioane de dolari.

 

      Articole recomandate